Főoldal

Üdvözöljük a Zala-Dolomit Kft oldalán!

Cégünk elsősorban szóródó áruk (kavics, kő, homok, föld) kereskedelmével és fuvarozásával foglalkozik. A legtöbb esetben az anyagot és a fuvart is egy kézben tartva szolgáljuk ki a meglévő és leendő vevőinket, de ha csak fuvarfeladat elvégzésére van szüksége, akkor is keressen minket bizalommal!


árajánlatKÉRÉS

mit csinálunk mi?

Szolgáltatásaink

Cégünk fő tevékenysége a szóródó áruk fuvarozása illetve kereskedelme, de emellett gépi földmunkában is tudunk segíteni.

[cherry_services super_title=”” title=”” subtitle=”” columns=”3″ columns_laptop=”3″ columns_tablet=”2″ columns_phone=”1″ posts_per_page=”6″ category=”” id=”” excerpt_length=”20″ more=”yes” more_text=”More” more_url=”#” ajax_more=”yes” pagination=”false” show_title=”yes” show_media=”yes” show_content=”yes” show_item_more=”yes” item_more_text=”Bővebben” show_filters=”false” image_size=”buildwall-thumb-570-428″ template=”media-icon-background” use_space=”yes” use_rows_space=”yes”]

Összes szolgáltatásunk


árajánlatkérés

BILLENŐS SZERELVÉNY
ELÉGEDETT ÜGYFÉL
ELVÉGZETT FUVARFELADAT
TONNA ELSZÁLLÍTOTT ÁRU

rólunk röviden

Több mint 20 éve a piacon

Cégeink több mint 20 éve foglalkoznak dolomit és homok bányászattal és mivel a piaci igények megkívánták 2018-tól Zala-Dolomit Kft néven fuvarozással is foglalkozunk. Elsősorban saját termékeinket szállítjuk a kért helyszínre, de ha Önnek csak fuvarfeladat lebonyolítására van szüksége akkor is készséggel állunk a rendelkezésére, illetve a sok éves kapcsolatrendszerünknek köszönhetően bármilyen más szóródó anyagot is versenyképes áron tudunk garantálni.

Szóródó anyagra van szüksége?

Legyen az kő, kavics, homok, föld vagy bármilyen más szóródó anyag mi beszerezzük önnek és igény esetén ki is szállítjuk!

Szóródó anyagot akar fuvaroztatni?

Ha az anyag beszerzését saját maga szeretné intézni, de nem tudja mivel elszállítani akkor keressen minket bizalommal és a lehető legrugalmasabban megoldjuk a szállítást.

Gépi földmunkára van szüksége?

Ha ki kell ásni egy alapot és elszállítani a földet vagy akár egy komplett csarnok alapozását kell kivitelezni keressen minket bátran és egy kézben tartva lebonyolítjuk a tükör kiásást, anyagbeszállítását, tömörítést. Természetesen egy útalap elkészítésétől sem rettenünk meg illetve egyéb feladatok elvégzésést is vállajuk, keressen minket bizalommal!

néhány elvégzett munkánk
  • All
  • Anyag értékesítés
  • Fuvarozás

Zala-Dolomit Kft

Szóródó áru (kavics, kő, homok, föld) kereskedelem és fuvarozás nyerges billenős szerelvényekkel, gépi földmunkavégzés.


Árajánlatkérés

Hasznos cikkek, tudnivalók

Miért érdemes dolomit kőport használni a talajjavításhoz?

Miért érdemes dolomit kőport használni a talajjavításhoz?

By 0Magyarország talajainak mintegy 13 %-a erősen savanyú és 42 % gyengén…

megnézem az összeset

Rólunk mondták

A megrendelt árú a megbeszélt időpontra minden fennakadás nélkül megérkezett! Rugalmas, korrekt cég, csak ajánlani tudom őket.

Kiss Emese

Több mint 10 éve egy tűzepét üzemeltetek ahova rendszeresen a Zala-Dolomit Kft-től veszem az árút, ők is szállítják nekem a helyszínre. Maximálisan meg vagyok elégedve a cég szolgáltatásaival.

Kovács József

Egy nagyobb szabású útépítés során ismerkedtem meg a Zala-Dolomit Kft-vel ők szállították be az összes szükséges anyagot illetve a kitermelt, fölöslegessé vált földet ők szállították el. Meg voltam elégedve a munkájukkal, legközelebb is biztosan őket fogom választani!

Buzási Viktor