Kiemelt partnereink

Szabadics Közmű és Mélyépítő Zrt.

A társaság jövőbeni célja, hogy az elmúlt években megteremtett értékekre alapozva egy korszerűen, hatékonyan működő társaságot építsenek, melynek elsődleges küldetése az elégedett megrendelői kör bővítése. Bízunk abban, hogy az elmúlt évek fejlődését fenn tudjuk tartani, és mélyépítő középvállalatként a megcélzott területeken további sikereket érünk el.

Colas Alterra

A mai Colas Alterra elődje, a Csatornaépítő Vállalat 1951-ben, több mint 60 éve kezdte meg tevékenységét. Óriási felhalmozott tudás és tapasztalat, hagyomány és megújulás jellemzi az évtizedek óta a szakma és a piac meghatározó szereplőjének számító céget. Közműépítési, környezetvédelmi, illetve árvízvédelmi és városrehabilitációs projektek százaival bizonyítottuk, hogy számunkra a minőség, a pontosság, a megbízhatóság és az innováció kiemelt fontosságú.

STRABAG Magyarország

A STRABAG – a STRABAG SE egyik legfőbb márkaneve – az építőipar minden területén jelen van és meghatározó, jelentős európai építőipari vállalatként az egész világra kiterjedően tevékenykedik. A konszern mint vezető építőipari szolgáltató Közép- és Kelet-Európában több, mint 500 helyszínen több, mint 74.000 főt foglalkoztat, építőipari szolgáltatásainak értéke közel 14 milliárd euró.

Zala-Dolomit Kft

Szóródó áru (kavics, kő, homok, föld) kereskedelem és fuvarozás nyerges billenős szerelvényekkel, gépi földmunkavégzés.


árajánlatkérés